MOE A/S - Kompetent og engageret rådgivning

Mette Veith Schroeder
HVAC-ingeniør

Læs mere


Havde givet et godt indtryk
Jeg har gennem hele min studietid på DTU været meget engageret i studiestarten, og MOE har hvert år støttet både retningsturen og fagaftenen. De var bl.a. ude og fortælle om, hvad man laver som færdiguddannet bygningsingeniør og hvilke arbejdsopgaver man har, i forhold til hvilken studieretning man vælger. På den måde lærte jeg firmaet og et par medarbejdere at kende. Jeg havde et rigtig godt indtryk af MOE fra starten, og deres støtte til studiestarten, deres faglige projekter og deres snakkesalige og åbne medarbejdere gjorde det til et sted, jeg meget gerne ville arbejde.

Var på kursus med en af medarbejderne
Semesteret inden jeg skrev speciale havde jeg et kursus på DTU, hvor en medarbejder fra MOE også deltog. Vi faldt i snak og endte med at være i gruppe sammen. Efter kurset var slut, holdt vi kontakten og et par måneder inden jeg skulle aflevere specialet, skrev hun til mig og fortalte, at der kom en ledig stilling hos MOE. Stillingen havde at gøre med meget af det, jeg havde lært og gerne ville arbejde med. Og da det oven i købet var hos min favoritvirksomhed, skyndte jeg mig at sende en uopfordret ansøgning. Efter 2 samtaler fik jeg jobbet. Jeg har hverken haft studiejob hos MOE eller skrevet projekter i samarbejde med dem under mit studie. Flere af mine studiekammerater havde fået job det samme sted, som de havde været i praktik eller skrevet speciale, derfor blev jeg ekstra stolt, da jeg fik jobbet. Yderligere var det godt at vide, at vejen ind i et firma ikke kun er gennem et studiejob eller et skoleprojekt.

Spændende og varieret hverdag
Jeg kan rigtig godt lide min hverdag, da den er meget varieret. Der sker hele tiden noget forskelligt. Den ene uge var jeg i lufthavnen og registrere, fordi jeg skulle lave en simulering af afgangshallen, den næste uge var jeg på en byggeplads og tjekke, at den opsatte isolering havde den korrekte tykkelse ift. hvad jeg havde projekteret. Det er noget af en udfordring at være helt på egen hånd, men også meget lærerigt. Og jeg ved, at jeg altid kan spørge en kollega og få råd, hvis jeg var i tvivl om noget.

Et meget socialt firma
Jeg kom fra en studietid med mange sociale aktiviteter, og jeg frygtede, at det helt ville stoppe når jeg kom ud i den virkelige verden. Men jeg blev glædeligt overrasket, for MOE går meget op i det sociale, og der afholdes både studietur, skitur, julefrokost, fredagsbarer, kulturarrangementer, tesmagning og meget mere. Der er noget for alle, og det er en god måde at lære kollegaer i den anden ende af huset at kende på. Hos MOE er der en god blanding af fagligt engagement og socialt samvær.

Skitse af føringsveje for kanaler til nye ventilationsanlæg i Københavns Lufthavn. Bagefter tegnes disse i AutoCAD.
Øvrige medarbejderportrætter