MOE A/S - Kompetent og engageret rådgivning

Karriereveje

"Vi vil være i udvikling og stræber mod at være de bedste", MOEs Vision.

Læs mere


I MOE bestræber vi os på hele tiden at udvikle vores medarbejdere. Vi vil bevæge os, så vi hele tiden bliver dygtigere til de opgaver vi arbejder med, ligesom vi samtidig ønsker at udvikle nye kompetencer.

Projektledelse og faglig udvikling
For at understøtte den udvikling har vi en række målrettede kursusforløb med henblik på at videreuddanne vores projektledere og uddanne kommende projektledere. Har du ønsker om en faglig karriere tilbyder vi uddannelse indenfor dit fagområde. Den faglige karrierevej giver mulighed for at blive kompetencechef indenfor et givent fagområde.

MUS
Vi afholder hvert år Medarbejder Udviklings Samtaler ( MUS ) med alle medarbejdere. Med udgangspunkt i den årlige MUS-samtale udarbejdes der en udviklings- og handleplan for den enkelte medarbejder.

Som ny medarbejder inviteres du til et introduktionskursus, som bl.a. fortæller om vores historie.
Også andre end ingeniører 
MOE har også andre grupper medarbejdere - tekniske og administrative ansatte. Disse tilbydes også samme karrieremuligheder.Samarbejde på tværs
Vi er en projektorganiseret virksomhed, så du vil løbende skulle samarbejde på tværs af forskellige fagområder, med forskellige projektpartnere og mennesketyper. Derfor vægter vi evnen til at begå sig og kunne kommunikere på forskellige niveauer.