MOE A/S - Kompetent og engageret rådgivning

Certificering

MOE er en af de første rådgivende ingeniører i Danmark, der har fået licens til at udføre bæredygtighedsvurderinger med certificeringssystemerne DGNB og BREEAM International. Med en bæredygtighedscertificering bliver en bygnings bæredygtighed gjort målbar og klassificeret efter en officiel standard.

Læs mere


Bæredygtighedscertificeringer kan foretages på nybyggeri, større renoveringer samt på bygninger i drift (in use). Alt efter valg af certificeringsordning kan der foretages certificeringer af både kontorbyggeri, skoler, hospitaler, industribyggeri og boligbyggeri.

Ved en certificering, måles bygningen på baggrund af en række veldefinerede kategorier, der angiver niveauet for bygningens bæredygtighed. Certificeringen er en garanti for, at huset bl.a. har et lavt energi- og ressourceforbrug, samt et sundt indeklima.

For at opnå en god bæredygtighedscertificering kræves en række veldefinerede tiltag inden for bæredygtighed. Fordelene ved certificeringen er mange, bl.a. bidrag til en bæredygtig udvikling, lavere driftsudgifter, et bedre indeklima og en stærk signalværdi.


Vi rådgiver om bæredygtighedscertificering efter systemerne BREEAM og DGNB og tilbyder følgende ydelser:

  • Vejledning af bygherre om bæredygtige løsninger
  • Sikre at krav i forbindelse med en god bæredygtighedsklassificering overholdes
  • Udarbejdelse af BREEAM- eller DGNB-rapport
  • Ansøgning om officielt BREEAM-eller DGNB-certifikat
 
Peter Hesselholt
Afdelingsleder
2540 0215
phe@moe.dk