Moe Polyplan styrker sig ved opkøb


7. juli 2011

MOEs norske datterselskab Moe Polyplan har opkøbt det rådgivende ingeniørfirma PEG Engineering, der har speciale inden for elrådgivning. Med opkøbet styrker Moe Polyplan sin kerneforretning, så selskabet kan tilbyde tværfaglig ingeniørrådgivning inden for alle fagområder.

Tilfører elrådgivning med erfaringer

PEG Engineering AS blev grundlagt for 15 år siden og er et fagligt stærkt rådgivende ingeniørfirma inden for elrådgivning. Grundlægger og daglig leder i PEG Engineering Per Erik Gärtner bliver leder af Moe Polyplans elafdeling og træder samtidig ind i ledergruppen. Sune Wendelbo, daglig leder af Moe Polyplan forklarer:

- Vi har samarbeidet med PEG gjennom mange år og fått stor respekt for PEGs faglige produkter. Vi har en gjensidig opplevelse av å stå godt i samspann og gleder oss til å innfri felles utviklingsmessige ambisjoner.

Strategisk satsning styrker profilen

Opkøbet af PEG Engineering sker i forlængelse af Moe Polyplans udviklingsstrategi. Ved at fusionere med stærke enheder opnår Moe Polyplan, at de kan tilbyde deres kunder en one-stop-løsning af komplekse tværfaglige opgaver. Christian Listov-Saabye, bestyrelsesformand i Moe Polyplan:

- Moe Polyplan har sammen med bestyrelsen lagt en klar udviklingsstrategi. Tilførselen af Polyplan forrige år var et stort skridt i den rigtige retning, og opkøbet af PEG Engineering er endnu et skridt, der giver Moe Polyplan et vigtigt fagligt boost. Vi ser et stort potentiale i Moe Polyplan, og PEG Engineering vil bidrage til denne udvikling.

Læs mere om Moe Polyplan på moepolyplan.no

Tilbage til oversigt


Kontakt