Årsresultat for MOE koncernen


19. april 2013


Fortsat vækst hos MOE

Årsregnskab 2012 for MOE koncernen viser en virksomhed, der trods et presset marked, fortsat er i vækst. Virksomheden kommer ud af 2012 med en overskudsgrad på 5,6 % (EBIT). Firmaet er tredoblet i størrelse, resultat og omsætning, over de sidste 10 år.

- Vi har i 2012 haft fremgang, både i omsætning og indtjening. Med en overskudsgrad på 5,6 % er vi stolte af, at præsentere et årsresultat, der set i forhold til den generelle udvikling i markedet, er meget tilfredsstillende, udtaler Christian Listov-Saabye, administrerende direktør for MOE.

Ekspansion
Etablering af datterselskab i Norge og geografisk, strategiske opkøb i Danmark har sammen med udbygning af nye kompetenceområder, været opskriften på den positive udvikling.

- Det er et klart mål for os, at vi hele tiden er i vækst. Det handler om at kunne tilbyde vores kunder den bedste rådgivning i form af kompetencer og høj faglighed, og give medarbejderne flere muligheder karrieremæssigt. Vi har et mål om vækst på 10 pct. om året. Inden vi kigger på væksten, kigger vi dog på bundlinjen. Vi har ikke vækst for enhver pris, siger administrerende direktør Christian Listov-Saabye.

Næste skridt i strategien er det svenske marked og mulige nye strategiske opkøb i Sverige.

- Vi har efter et par år i Norge fået godt fat i det norske marked, og vi er i dag over 20 medarbejdere i Norge. Nu er vi i gang med at indstille kikkerten på det svenske marked. Vores filosofi er, at med et solidt fundament i Danmark, kan vi tilbyde alle kompetencer, på et nyt udenlandsk marked.

Nyt navn og nyt domicil
Virksomheden har lige skiftet navn fra Moe & Brødsgaard til MOE, som led i virksomhedens vækststrategi. MOE koncernen har nu knap 500 medarbejdere fordelt på 6 kontorer i Danmark og et datterselskab i Norge.

Hovedkontoret flytter til sommer ind i nyt domicil ved Buddinge Station i Gladsaxe. Det nyopførte byggeri bliver et af de første danske erhvervsbyggerier, der certificeres efter den nye DGNB standard.

- Vi har i flere år været placeret på tre forskellige adresser i Rødovre. Nu samler vi alle medarbejderne i et nyt, bæredygtigt domicil tegnet af shl arkitekter og med MOE som ingeniør. Domicilet bliver et moderne vidensdelingshus, hvor vi fra de åbne planer, har rigtig god kontakt på tværs af afdelinger. Vi håber at de nye fysiske omgivelser vil gøre det tværfaglige samarbejde endnu bedre.

Nøgletal årsresultat 2012

Kr.

2012

Kr.

2011

Nettoomsætning

288.197.850

Nettoomsætning

264.815.697

Resultat af primær drift

16.276.035

Resultat af primær drift

9.472.647

Resultat efter skat

12.280.070

Resultat efter skat

5.963.375

Egenkapital

47.179.496

Egenkapital

36.063.784

Overskudsgrad

5,6

Overskudsgrad

3,6

Soliditet

25,7

Soliditet

23,9

Kontaktinformation
For yderligere information kontakt venligst:

Administrerende direktør Christian Listov-Saabye, tlf. 25 40 01 07, e-mail: cls@moe.dk

Billede
Billede af MOE domicil i Gladsaxe, arkitekt shl, ingeniør MOE.

Fakta om MOE
MOE A/S er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med snart 500 ansatte i København, Aarhus, Aalborg, Fredericia, Vordingborg og Roskilde og et datterselskab i Norge.

MOE rådgiver inden for områderne Byggeri & Design, Erhverv & Bolig, Energi & Industri samt Infrastruktur. MOE besidder kompetencer inden for afløbsteknik, akustik, anlæg, brandteknik, BREEAM, DGNB, byggeledelse, bygherrerådgivning, byggekonstruktioner, bygnings-el, elinstallationer, environmental design, facadedesign, fjernvarme, fundering, geoteknik, GIS-systemer, HVAC Industri, indeklima, industri-el, jordskælvsteknik, industrikonstruktioner, maskin- og procesanlæg, massivtræsbyggeri, miljø, partnering, projektering, renovering, trafikplanlægning, veje & pladser samt VVS-installationer.

For yderligere information se www.moe.dk

Tilbage til oversigt