Nyt bæredygtigt byggeri går efter DGNB-guld


15. marts 2013

Moe & Brødsgaard er udnævnt som vinder af ingeniørrådgivningen af INNOVEST, som er et fremtidigt domicil byggeri til Ringkøbing-Skjern Vand A/S, Ringkøbing-Skjern Spildevand A/S og Den erhvervsdrivende Fond Ringkøbing Fjord Innovationscenter.

Udbud af arkitektrådgivningen er sket separat. Årstiderne Arkitekter og den lokale arkitekt fra Skjern, Bo Christensen, har vundet denne del. Arkitekten er totalrådgiver og Moe & Brødsgaard er underrådgiver.

Vi ser nu frem til at indgå i et integreret designfor­løb med Årstidernes Arkitekter og Bo Christensen, hvor energi og bæredygtighed vil være i stor fokus. Vi får her en unik chance for at indgå i et kreativt samarbejde om at skabe et bæredygtigt erhvervsbyggeri tilpasset bygherrens og brugernes værdier, ønsker og behov.

”Der ønskes et byggeri, der signalerer, omfavner, udfordrer og udtrykker begrebet ”bæredygtighed”. Byggeriet forberedes for certificering efter Green Building Council Denmarks certificeringsordning, DGNB DK og ambitionen er at opnå guld!”

Moe & Brødsgaard har pt. 3 DGNB konsulenter samt 1 DGNB Auditor, og ser frem til at gøre brug af vores gode erfaringer i forbindelse med realiseringen af INNOVEST.

Projektet omfatter i alt 14.000 etagemeter fordelt på et 4000 m2 garageanlæg, driftscenter, værksteder, kontorer og undervisningsfaciliteter. INNOVEST skal fremstå som et lokalt fyrtårn inden for integreret energidesign, bæredygtighed og arbejdsmiljø.

Anlægssummen er på 115 millioner.

Tilbage til oversigt