Bjarke Rasmussen valgt til kontroludvalget for ledningsrenoveringer i Dansk Byggeri


12. november 2015

Forretningschef for infrastruktur hos MOE| Vordingborg, Bjarke Rasmussen, er blevet FRI’s medlem af kontroludvalget, som administrerer den anderkendte kontrolordning for ledningsrenoveringer.

De tre kundestyrede kontrolordninger hos No-Dig gruppen under Dansk Byggeri, er først og fremmest sat i verden for at sikre høj kvalitet for både entreprenører og bygherrer. Ordningerne skal samtidig give medlemmer af Dansk Byggeri indsigt i den seneste teknologiske udvikling for at skabe vidensdeling på tværs af virksomheder og faggrænser.

Kontrolordningen for ledningsrenoveringer opstiller blandt andet kvalitetssikringsprocedurer og en deklaration, der måler på parametre såsom materialeegenskaber, produktegenskaber, systemegenskaber, samt anvendelsesområder og begrænsninger.

Ordningen administreres af kontroludvalget, der er udpeget af kunde- og interessegrupper uden for de tilsluttede virksomheder, og Bjarke Rasmussen er i den forbindelse valgt som repræsentant for Foreningen af Rådgivende Ingeniører i Danmark.

Som medlem af kontroludvalget, kan Bjarke tilføre dette over 20 års erfaring som anlægsingeniør og et meget bredt kompetencefelt inden for afløbsteknikken.

 



 

Tilbage til oversigt


 
Bjarke Rasmussen
Forretningschef 
2528 1846
bjr@moe.dk