MOE A/S - Kompetent og engageret rådgivning

Om os

Vi stræber konstant mod at blive bedre, og det kommer både vores medarbejdere og kunder til gode.

Vi leverer værdiskabende design
Værdi handler først og fremmest om konkret økonomisk gevinst for bygherren baseret på vores mangeårige erfaring med optimering af projekterings- og byggeprocessen, herunder materialeindkøb og rådgivning om driftsvenlige løsninger.

Vi tager ansvar
Vores løsninger skal levere værdi, men vi tager samtidig ansvar for, at vores løsninger resulterer i et velfungerende byggeri til glæde for bygherrer og brugere.

Her skal være rart at være
Vi arbejder ud fra idéen, at det skal være rart at være ansat i MOE, og vi har en glad og uformel omgangsform. Der skal være udfordrende og spændende projekter samt fokus på de kompetencer hver enkelt medarbejder bidrager med. Dette opfordrer til videndeling og efteruddannelse.

Vi satser bevidst på vores medarbejdere
Vores medarbejdere er fundamentet for den rådgivning, vi yder, og vi har sat os det mål at være en af branchens mest attraktive arbejdspladser.

Vi er kompetente og engagerede
Vi udarbejder projekter i den rigtige kvalitet, og vi er venlige, målrettede og ordholdne. Med dette søger vi at skabe overskud og være i vækst. Vores mission er at yde kompetent og engageret rådgivning, og vi stræber mod at være de bedste inden for vores område. Vores kompetencer er en kombination af solid erfaring og et fagligt højt niveau, som sikrer en succesfuld løsning af opgaven. Vi er drevet af engagement, hvilket afspejles i måden vi løser opgaven på.

                  

Direktør
Mikael Lyngsfeldt    

Adm. direktør
Christian Listov-Saabye


 
Christian Listov-Saabye
Adm. direktør
2540 0107
cls@moe.dk


 
Mikael Lyngsfeldt
Direktør
2540 0197
mly@moe.dk

Læs vores Profil 2017