MOE A/S - Kompetent og engageret rådgivning

Idégrundlag

Vi tror på, at de rette idéer og værdier giver selvstændige medarbejdere og varige kunderelationer.

Læs mere


Vi leverer værdiskabende design

Værdi handler først og fremmest om konkret økonomisk gevinst for byg- herren baseret på vores mangeårige erfaring med optimering af projek- terings- og byggeprocessen, herunder materialeindkøb og rådgivning om driftsvenlige løsninger.

Vi tager ansvar

Vores løsninger skal levere værdi, men vi tager samtidig ansvar for, at vores løsninger resulterer i et velfungerende byggeri til glæde for bygherrer og brugere.

Her skal være rart at være

Vi arbejder ud fra idéen, at det skal være rart at være ansat i MOE, og vi har en glad og uformel omgangsform. Der skal være udfordrende og spændende projekter samt fokus på de kompetencer hver enkelt medarbejder bidrager med. Dette opfordrer til videndeling og efteruddannelse.

Vi satser bevidst på vores medarbejdere

Vores medarbejdere er fundamentet for den rådgivning, vi yder, og vi har sat os det mål at være en af branchens mest attraktive arbejdspladser.

Vi er kompetente og engagerede

Vi udarbejder projekter i den rigtige kvalitet, og vi er venlige, målrettede og ordholdne. Med dette søger vi at skabe overskud og være i vækst. Vores mission er at yde kompetent og engageret rådgivning, og vi stræber mod at være de bedste inden for vores område. Vores kompetencer er en kombination af solid erfaring og et fagligt højt niveau, som sikrer en succesfuld løsning af opgaven. Vi er drevet af engagement, hvilket afspejles i måden vi løser opgaven på.

    Direktør               Adm. direktør            
Mikael Lyngsfelt    Christian Listov-Saabye

 

 

Mission

Vi vil yde kompetent og engageret rådgivning.

 

Værdier

  • Vi er frie og økonomisk uafhængige.
  • Vi har selvstændige medarbejdere.
  • Vi har blivende kunde-relationer.
  • Vi udarbejder projekter i rigtig kvalitet.
  • Vi er venlige og glade og har en åben og uformel omgangsform.
  • Vi er målrettede og ordholdne.
  • Vi skaber overskud og er i vækst.