Karriere 2018-09-06T11:45:34+00:00

Hos os er der højt til loftet – men ikke langt til handling. Vi har valgt en åben og involverende kultur, hvor medarbejderne har en høj grad af indflydelse på tilrettelæggelsen af eget arbejde. Vores flade organisation giver korte beslutningsveje og handlekraftige ledere, der er i stand til at beslutte hurtigt og planlægge arbejdet effektivt.

At arbejde hos os

I MOE bliver du en del af en arbejdskultur, der er baseret på høj faglighed, tillid og dialog. Vi lægger vægt på et sundt og engagerende arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Du kan arbejde med mange forskellige projekter inden for vores tre forretningsområder Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur. MOE Projektmodel er vores værktøj og vejviser til at gennemføre succesfulde projekter, og vores interne uddannelsessystem MOE Akademi understøtter din kompetenceudvikling uanset hvilken karrieremæssig vej du ønsker at følge.

Med den rette profil har du mulighed for at gøre karriere både lokalt og på tværs af organisationen. Udveksling mellem kontorer og lande kan udvikle din karriere og bidrage til den langsigtede vækst og udvikling i MOE

Se vores ledige job

Nyuddannet til job

Mød Mette, der fortæller om den første tid i MOE som nyuddannet.

En karrierevej i MOE

VIDEO: Mød Jacob, der fortæller om store projekter i MOE, der har formet hans karriere med stigende udfordringer og ansvar.

Said - MOE Akademi
Uddannelsesmuligheder og samarbejde på tværs

Mød Said, der til daglig arbejder på kontoret i Syddanmark. Store tværgående projekter og uddannelse i MOE Akademi har været med til at styrke hans faglighed.

Motivation og ledelse

VIDEO: Mød divisionschef Alex, der er leder af Divisionen for Byggeri & Design.

Karriereveje i MOE

MOE har 4 hovedkarriereveje, der fungerer som pejlemærker for udviklingen af medarbejdernes karriereforløb. Karrierevejene er fleksible, og det er muligt at skifte mellem jobfunktioner på tværs af karrierevejene.

Om os

At arbejde hos os

Karriere og faglighed

Uddannelse i MOE

Praktik i MOE

Sport, studietur og fritid