Project Description

Boliger

Fra helhedsrenoveringer af almene boligområder til Ørestadstrilogien. Vi bygger boliger i alle størrelser, til alle generationer og i alle egne af Danmark.

Vi tager aktivt del i udviklingen af innovative løsninger, der skal løfte ambitionsniveauet for bæredygtighed og indeklima ved boligbyggeri, og på certificeringsområdet dækker vi både DGNB, BREEAM og LEED.

Parkbyen

Parkbyen

På Aalborgs højeste punkt opføres 5 boligtårne i varierende højder og med både lejer- og ejerlejligheder. Det højeste tårn bliver 16. etager, og bliver rent kotemæssigt, den højeste bygning i Aalborg.

MOE har taget helt nye værktøjer i brug for at løse de tekniske udfordringer i forhold til energi og indeklima.

Bygherre Søren Enggaard A/S
Arkitekt Transform
Ydelser Samtlige ingeniørfag

Træboliger på Lisbjerg Bakke

De 40 almene boliger er fordelt på 6 blokke på henholdsvis 3 og 4 etager. Byggeriet er det første af sin art herhjemme, da man har anvendt konstruktionsprincipper, som i udlandet benyttes ved træbyggerier på op til 10-12 etager.

Bygherre AL2 Bolig
Arkitekt Tegnestuen Vandkunsten
Ydelser Samtlige ingeniørfag

Nordbro

Manglen på studieboliger i hovedstaden er enorm. Den udfordring vil Danica Pension være med til at imødekomme med studieboligkomplekset
Nordbro på Nørrebro. Bebyggelsen skaber boliger til 700 studernede og vil bestå af en hjørnebygning, fem punkthuse i 6-7 etager og ikke mindst et 100 meter højt tårn på 29 etager.

Bygherre Danica Pension
Arkitekt Arkitema
Ydelser Bygherrerådgivning
totalrenovering af almen boligbebyggelse i Aalborg

Magisterparken

Den almene boligbebyggelse i Aalborg er blevet totalrenoveret. Projektet omfatter i alt 319 lejemål fordelt på 10 blokke i 3 etager og 1 højhus med 13 etager. Herudover er 1 værelses lejligheder blevet sammelagt, mens der er etableret “penthouslejligheder” på 12. og 13. etage i højhuset.

Bygherre Himmerland Boligforening
Arkitekt C.F. Møller
Ydelser Samtlige ingeniørfag og byggeledelse

Seniorboliger i Nyborg

På DSB’s gamle færgeleje i Nyborg bliver der opført 39 almene seniorboliger, der er inspireret af klassiske bådhuse. Alle boligerne har et rigt lysindfald og udsigt til havet.

Der er direkte adgang til spadsereture langs havnepromenaden, og bofællesskabet bindes sammen af et fælleshus med plads til fælles aktiviteter og samvær.

Bygherre Boligforeningen AB Holmegården
Arkitekt SKALA Arkitekter, Vallentin Haugland
Ydelser Samtlige ingeniørfag

Mjølnerparken

Helhedsrenoveringen af Mjølneparken vil på en og samme tid vil åbne boligområdet op mod København og skabe trygge rammer for beboerne. Det offentlige gadenet trækkes ind i bebyggelsen og hele bebyggelsen opdeles i fire selvstændige karréer med hvert sit facadeudtryk, der skal bryde monotonien. De fire karréer får deres egne lukkede og intime gårdmiljøer.

Bygherre Lejerbo
Arkitekt Karl Henning Sørensen
Ydelser Samtlige ingeniørfag

Kaktustårnene

Kalvebod Brygge er inde i en stor forandringsproces. På sigt vil hele den nye stribe af bygninger blive bundet sammen af en lang grøn rute, der vil fremstå som en hævet offentlig park, som snor sig gennem bygningerne helt fra Bernstorffsgade til Kalvebod Pladsvej. Kaktustårnene er af vores mange projekter på strækningen. De to højhuse bliver 60 og 80 meter høje og danner rammen om 500 ungdomsboliger.

Bygherre Höpfner
Arkitekt Bjarke Ingels Group
Ydelser Samtlige ingeniørfag