Project Description

Brokonstruktioner

I MOE arbejder vi med alle aspekter inden for brobygning og yder rådgivning i hele broens livscyklus fra den første planlægning af projektet til projektering og udførelse samt i forbindelse med drift og vedligehold

Kompetent brorådgivning

MOE yder kompetent og engageret rådgivning ud fra en kombination af solid broteknisk erfaring og et fagligt højt niveau. Vi arbejder med alle typer af brokonstruktioner – nye som eksisterende – og har en bred vifte af referencer på vej-, bane-, cykel- og gangbroer.

Vores opgaver spænder fra de små rørunderføringer og faunapassager til store multidisciplinære projekter, hvor de klassiske brodiscipliner kombineres med vores relaterede rådgivningsydelser inden for baneteknik, trafikplanlægning, trafiksikkerhed, miljørådgivning, klimatilpasning, geoteknik, byggeledelse og bygherrerådgivning. Vi er et højt specialiseret team af engagerede rådgivere, som dækker hele spektret inden for brorådgivning. Vi kan løse alle typer af broprojekter i beton, stål, komposit, træ og glasfiber, og vi tilstræber altid at være opdaterede på den seneste viden og trends inden for brofaget. Alle i teamet forstår projekternes tekniske aspekter, kundens succeskriterier og rammerne for projektet.

Innovative arbejdsmetoder

MOE er en innovativ brorådgiver, der vil være forrest i feltet. Vi anvender de nyeste og mest avancerede teknologier til at skabe formmæssige unikke broer, designe de mest kosteffektive konstruktioner og opnå en optimeret designproces. Vi vil være førende inden for 3D-projektering af broer, og vi arbejder med en parameterstyret designproces helt fra de indledende geometrimodeller til det færdige projekt, hvilket gør det muligt løbende at implementere alle former for geometriske ændringer til projektet.

Stærke kunderelationer

Vores kunder omfatter Banedanmark, Vejdirektoratet, kommuner, arkitekter samt danske og udenlandske entreprenører og ejendomsudviklere. Vi lægger vægt på at skabe varige relationer med vores kunder og samarbejdsparter via et tæt og konstruktivt samarbejde. I fællesskab fastlægges projektets succeskriterier i forhold til økonomi, funktion, æstetisk, drift og vedligehold, så der opnås et værdiskabende brodesign til den aftalte tid, kvalitet og budget.

Vi yder rådgivning inden for følgende områder:

  • Fagtilsyn
  • Byggeledelse
  • Drift og vedligehold
  • Generel og særeftersyn af eksisterende broer
  • Monitering og materialeteknologi
  • Bæreevneberegning og forstærkning
  • Reperation

Kontakt os,
hvis du vil vide mere

Under overfladen på letbanens broer

Flere steder bindes Hovedstadens Letbane sammen af broer, som MOE har projekteret digitalt ned til mindste detalje.