Project Description

Industri

Vi har gennem årene høstet erfaringer med alle aspekter af industrirådgivning. Fra effektivisering af procesanlæg i produktionen til opførsel af forsknings-og testfaciliteter. Vores viden er ikke mindst baseret på langvarige relationer til flere af Danmarks markante produktionsvirksomheder og videnstunge aktører.

Malingfabrik

Industrirådgivning på tværs af kloden

MOE og vores filippinske datterselskab, PacificTech Solutions har samarbejdet om byggeriet af en ny fabrik til den norske malingproducent Jotun.

Aalborg Portland

MOE  har længe været fast rådgiver for Danmarks eneste cementproducent. Vi har erfaringer fra alle hjørner af fabrikken med hovedfokus på maskiner og automatik.

AAK

MOE har gennem tiden løst mange opgaver for AAK. En af de seneste er ombygning af en eksisterende kedelcentral for nye biomassefyrede kedler og etablering af pneumatisk transportanlæg fra råstofbygning frem til siloer og kedelanlæg.

Haldor Topsøe

Refinery Business Unit er det tredje byggeprojekt inden for de sidste 10 år, hvor MOE har været rådgiver for Haldor Topsøe koncernen. Projektet omfatter etablering af ca. 1000 m2 laboratoriefaciliteter.