Project Description

Industrirådgivning på tværs af kloden

Opførslen af en ny malingfabrik i Filippinerne er blevet til i samarbejde mellem MOE og vores filippinske datterselskab, PacificTech Solutions.

Norske Jotun er en global spiller inden for maling af den højeste kvalitet. Til illustration har virksomheden ad flere omgange leveret maling til Eiffeltårnet i Paris. Jotun udvider løbende i Asien, og i den forbindelse har virksomheden opført en ny fabrik i Filippinerne. Fabrikken kan producere op mod 5 millioner liter maling om året, som primært skal benyttes til skibe, bygninger og ved marine installationer. Der er i alt opført 6 bygninger, hvoraf de to største er administrationsbygningen og produktionshallen.

PacificTech Solutions har projekteret byggeriet og hjulpet med håndtering af myndigheder, mens MOE har assisteret med byggeledelsen. Vi har haft en byggeleder udstationeret, som har været dagligt på pladsen fra første dag.

Flere internationale projekter
Pacifitech Solutions hjælper med projekteringen af en hel del danske projekter i MOE, hvilket er med til at sikre ressourcer og reducere projektomkostninger. Som Jotun-byggeriet viser, er det filippinske selskab omvendt med til at gøre MOE til en mere global virksomhed.

PacificTech Solutions har mange internationale kunder og løser projekter i Europa, Asien, Australien og Nordamerika. Alene på industriområdet er selskabet med til at opføre fabrikker for verdenskendte brands som Heineken og Nestlé.

”For Jotuns vedkommende har det både været et spørgsmål om at tilpasse deres projekt til de filippinske krav og europæiske standarder. Det har derfor været en stor fordel at kunne levere kombinationen af en dansk byggeleder og et firma med lokalt kendskab”.
Morten Fabrin
Morten FabrinCEO
PTS
Jotun – Malingfabrik
Bygherre Jotun A/S