Project Description

Sport

Sportsanlæg er et område, der kræver udpræget nichekendskab. Gennem de sidste 20 år har vi bl.a. gjort svømmebadsteknik til en af vores spidskompetencer. Det indgående kendskab til området er nødvendigt, da kravene til vandkvalitet er høje, mens svømmehaller og spabade samtidig har stor biologisk belastning.

Ulstein Arena

Ulstein Arena

Det nye samlingssted for kultur og idræt i den norske by Ulsteinvik. Ulstein Arena rummer både en svømmehal, en multisal og et bibliotek.

Bygherre  Ulstein Kommune
Arkitekt  Lund+Slaatto Arkitekter og Arkitektkontoret Nils Tveit
Ydelser  Rådgivning om svømmebadsteknik og projektering af VVS
Idrætsanlæg på Frederiksberg

Klimatilpasning og boldbaner i ét

Når pladsen er træng bliver multifunktionalitet et vigtigt parameter, og det er uden tvivl tilfældet på det tæt bebyggede Frederiksberg.

Bygherre  Frederiksberg Kommune
Arkitekt  Niels Lützen Landskabsarkitekter ApS
Ydelser Klimatilpasning

Multisal til Falkonergårdens Gymnasium

Multisalen er formet med en uregelmæssig og utraditionel stålkonstruktion, der bl.a. består af en tagkonstruktion af dobbeltspændt rumgitter. Tagkonstruktionen skaber plads til store diagonale, ovenlysvinduer og skjuler samtidig de store ventilationskanaler, der behændigt snor sig gennem gitterværket. En effektiv ventilationsløsning er vigtig, da 300 elever skal kunne sidde i 4-5 timer til eksamen uden at blive påvirket af dårligt indeklima.

Multisalen blev i 2016 honoreret med arkitekturprisen Store Arne.

Bygherre  Falkonergårdens Gymnasium og HF
Arkitekt    Falko Arkitekter ApS
Ydelser  Samtlige ingeniørfag. Konstruktionerne er designet i samarbejde med professor Ole Vanggaard

Børge Bach Huset – Superligabygning til AaB

AaB’s superligahod er flyttet i nye rammer opkaldt efter klublegenden Børge Bach. Bygningen indeholder bl.a. omklædning, taktikrum, behandlerum, kontorer til trænere, lægekonsultation, toiletter samt fællesarealer.

Bygherre  Aalborg Boldspilklub A/S
Arkitekt   Nørkær & Poulsen
Ydelser Samtlige ingeniørfag