Project Description

Undervisning

Skræddersyede læringsmiljøer er et af vores kerneområder. Vores specialistviden inden for akustik, indeklima og lysforhold er med til at give indlæringen de bedst mulige forudsætninger. Brugerinvolvering er ligeledes i højsædet i mange af vores projekter.

Nyt Teknisk Fakultet på SDU

Her uddanner Syddansk Universitet fremtidens ingeniører. De nye rammer skal inspirere til samarbejde og innovation, og bygningen er derfor blevet til i tæt samspil med brugerne via møder og workshops.

Der har været stort fokus på et godt indeklima, et lavt energiforbrug og materialer med mindst mulig miljøbelastning i et livcyklusperspektiv.

Bygherre Bygningsstyrelsen
Arkitekt C.F. Møller
Ydelser  Samtlige ingeniørfag og byggeledelse.

Kildevældsskolen

MOE har været bygherrerådgiver på helhedsrenoveringen af fire Københavnske skoler. En af dem er Kildevældsskolen på Østerbro, der i samme ombæring udvides med et kulturcenter, som kan benyttes af lokalmiljøet uden for skoletid.

Bygherre Byggeri København
Arkitekt  Kant Arkitekter og Effekt Arkitekter
Landskabsarkitekt  Thing & Brandt Landskab
Ydelser Bygherrerådgivning, byggeledelse og arbejdsmiljø

Musikhus til Katedralskolen

Skolens nye musikalske tilbygning i tre etager har en multisal forneden, to store musikundervisninglokaler og fire øverum i midten og vanlige undervisningslokaler øverst. Sameksistensen af de mange lydbølger, er blevet håndteret af vores akustikere.

Bygherre Universitets – og Bygningstyrelsen
Arkitekt Kjaer & Richter
Ydelser Samtlige ingeniørfag