Her kan du møde Stine, der er ny afdelingsleder for VVS i Asker & Oslo hos MOE Norge. For 8 år siden tog hun fra Aalborg til Oslo som helt nyuddannet ingeniør, og det kom til at forme hendes karriere.

I sommeren 2012 blev Stine færdig som civilingeniør i indeklima fra Ålborg Universitet. Både Stine og hendes mand Bjarke havde udlængsel og ville nordpå. Som helt nyuddannet søgte hun derfor job hos MOE Norge, fik det og flyttede i forvejen, mens Bjarke læste færdig.

Kontakt os,
hvis du vil vide mere

Da Stine kom til Norge som nyuddannet dansker uden netværk, følte vi alle et vist ansvar for at hjælpe Stine godt i gang i et nyt land. Faktisk lappede jeg hendes punkterede cykel en af de første dage. Det var helt unødvendigt, for Stine kæmpede sig målrettet ind i kulturen, projekterne og branchen. Hun har vokset enormt med opgaven og fronter i dag vores største projekter og samarbejdet med Danmark.
Sune Wendelboe
Sune WendelboeAdministrerende direktør
MOE Norge

Fra projektchef til afdelingsleder
I 2018 havde Stine efterhånden stor erfaring som projektleder og blev forfremmet til projektchef med ansvar for tværfagligt design og ekspertise i svømmehalsprojekter. Det var derfor helt naturligt, at Stine pr. 1. juni 2020 overtog rollen som afdelingsleder VVS i Asker & Oslo, der er MOE Norges største afdeling

At flytte til Norge for at bo og arbejde skulle bare være et midlertidig eventyr. Planen var at vi skulle tilbage til Danmark, hvor familien og vennerne er. Men pludselig er der gået 8 år og vi har det faktisk rigtig godt heroppe. Jeg er glad for de erfaringer og udfordringer jeg har fået hos MOE, og jeg sætter stor pris på muligheden for at lede en afdeling, jeg selv har været en del af i alle årene. Jeg ser meget frem til at fortsætte den gode udvikling og håber på at få afdelingen til at vokse endnu mere gennem nye spændende opgaver og flere dygtige medarbejdere. Jeg er i det hele taget glad for mine kolleger og min arbejdsplads, og jeg var nok ikke blevet Norge, hvis det ikke var så hyggeligt at komme på kontoret hver dag.
Stine Noe Justesen
Stine Noe JustesenAfdelingsleder
VVS – Asker & Oslo
Norges Idrettshøgskole.
Arkitekt Arkitektkontoret Niels Tveit
Bygherre Statsbygg