For store virksomheder er der krav om at gennemføre et lovpligtigt energisyn hvert fjerde år. Vores energisynskonsulenter rådgiver danske industrivirksomheder, så I kan spare på energien, opnå tilskud til PSO afgiften og overholde lovgivningen.

Tag testen og se om din virksomhed skal have udført det lovpligtige energisyn:

Hvordan kan MOE hjælpe din virksomhed?
Hos MOE er vores registrerede energisynskonsulenter specialister i at systematisere arbejdsprocessen for det lovpligtige energisyn, så det er tilpasset de enkelte brancher. Der bliver fokuseret på både at overholde lovgivning, men også at opspore de mulige attraktive besparelser. Ved hjælp af den færdige energisynsrapport vil det være muligt for din virksomhed at få et unikt overblik over jeres energiforbrug og de mulige besparelser, der er identificeret ved energisynet. Vores eksperters energisyn er dermed også grundlaget for realiseringen af disse besparelser og samtidig det første trin mod en indførelse af energiledelse i virksomheden.

Vi målretter vores energisyn til netop din virksomhed, og vores registrerede energisynskonsulenter arbejder koncentreret og skræddersyr rådgivningen til din virksomhed. Et energisyn er nødvendigt for at overholde kravene fra energieffektiviseringsdirektivet, men også hvis din virksomhed ønsker at få et unikt og professionelt overblik over jeres energiforbrug.

Er din virksomhed forpligtet til at få gennemført et Energisyn?
Har din virksomhed globalt set mere end 250 ansatte og en omsætning på 50 millioner euro eller en årlig balance på 43 millioner euro, så skal I have foretaget det obligatoriske energisyn. Det gør sig også gældende, hvis virksomheden er offentlig, men fungerer på markedsvilkår. Datterselskaber og andre virksomheder, hvor ejerandelen er over 25%, skal medtælles i virksomhedens størrelse.

For små og mellemstore virksomheder, er det frivilligt at udføre et energisyn. Disse virksomheder kan dog drage fordel af de mulige besparelser, energisynet kan identificere. Hvis virksomheden indgår en aftale om energieffektivitet og samtidigt indfører energiledelse, så er det muligt at opnå et tilskud til PSO-afgiften.

Certificerede energisynskonsulenter i MOE

Lars Lindgaard
Lars LindgaardForretningschef
T: +47 6069 1009
E: lali@moe.dk
Jacob Sten Petersen
Jacob Sten Petersen Forretningschef
T: +47 2528 1809
E: jsp@moe.dk

Et energisyn er derfor, udover at være lovpligtigt, godt at få udført, hvis din virksomhed ønsker at spare på bundlinjen.