I MOE bliver du en del af en arbejdskultur, der er baseret på høj faglighed, tillid og dialog. Vi lægger vægt på et sundt og engagerende arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

I MOE kan du arbejde med mange forskellige projekter inden for vores tre forretningsområder Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur. MOE Projektmodel er vores værktøj og vejviser til at gennemføre succesfulde projekter, og vores interne uddannelsessystem MOE Akademi understøtter din kompetenceudvikling, uanset hvilken karrieremæssig vej du ønsker at følge.

Med den rette profil har du mulighed for at gøre karriere både lokalt og på tværs af organisationen. Udveksling mellem kontorer og lande kan udvikle din karriere og bidrage til den langsigtede vækst og udvikling af MOE

Vores værdier

Ansvarlige

Vi ønsker at vores arbejde bidrager til det omgivende samfund samt en bæredygtig udvikling. Ansvarligheden gælder også i vores adfærd over for hinanden og i forhold til omverdenen – vi respekterer forskellighed og ønsker mangfoldighed.

Nærværende

Vi går alle forrest med positivitet og en smittende arbejdsglæde. Vores ledere er opsøgende og engageret i den enkelte medarbejder.

Kommunikerende

 Vi sikrer en korrekt, tilpasset og rettidig information til både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi prioriterer og værdsætter videndeling på tværs af faggrænser.

Motiverende

Vi interesserer os for hinanden – både fagligt og socialt. Vi ved at resultater skabes af medarbejderne. Vi vil være branchens bedste arbejdsplads.

Sport, studietur og fritid

I MOE har vi talrige kulturarrangementer og sports-aktiviteter i alle afskygninger. De mange små klubber drives af medarbejderne, og nye initiativer er altid værdsat.

Ledige job

At arbejde hos os

Karriereveje

Studiejob, praktik og projekt

Uddannelse i MOE