Mette er kommet til MOE som nyuddannet ingeniør. Mette kendte MOE fra studietiden, hvor MOE var blevet præsenteret på retningsturen og fagaftenen.

En god start

“Jeg havde et rigtig godt indtryk af MOE fra starten, og deres støtte til studiestarten, deres faglige projekter og de engagerede medarbejdere gjorde det til et sted, jeg meget gerne ville arbejde.”

Var på kursus med en af medarbejderne
Semesteret inden Mette skrev speciale deltog hun på et kursus på DTU, hvor en medarbejder fra MOE også deltog. “Vi faldt i snak og endte med at være i gruppe sammen. Efter kurset var slut, holdt vi kontakten, og et par måneder inden jeg skulle aflevere specialet, skrev hun til mig og fortalte, at der kom en ledig stilling hos MOE.”

Skitse af føringsveje for kanaler til nye ventilationsanlæg i Københavns Lufthavn. Bagefter tegnes disse i AutoCAD.

Stillingen passede godt til Mettes kvalifikationer, og de områder, som hun havde arbejdet med på skolen.

“Da det oven i købet var hos min favoritvirksomhed, skyndte jeg mig at sende en ansøgning.”

Efter 2 samtaler fik Mette jobbet.

“Jeg har hverken haft studiejob hos MOE eller skrevet projekter i samarbejde med dem under mit studie. Flere af mine studiekammerater havde fået job det samme sted, som de havde været i praktik eller skrevet speciale, derfor blev jeg ekstra stolt, da jeg fik jobbet. Yderligere var det godt at vide, at vejen ind i et firma ikke kun er gennem et studiejob eller et skoleprojekt.”

Spændende og varieret hverdag
Mettes  arbejdsdag er meget varieret. Den ene uge arbejder hun i lufthavnen og registrere til brug for en simulering af afgangshallen. Den næste uge er hun på byggeplads og tjekke, at den opsatte isolering har den korrekte tykkelse i forhold til hvad der er projekteret.

“Det er noget af en udfordring at være helt på egen hånd, men også meget lærerigt. Og jeg ved, at jeg altid kan spørge en kollega og få råd, hvis jeg var i tvivl om noget.”

Et meget socialt firma
Mette var fra studietiden vant til mange sociale aktiviteter, og frygtede, at det helt ville stoppe når hun begyndte på et job.

“Jeg blev glædeligt overrasket, for MOE går meget op i det sociale, og der afholdes både studietur, skitur, julefrokost, fredagsbarer og sport- og kulturarrangementer. Der er noget for alle – en god blanding af fagligt engagement og socialt samvær.”

Ledige job

At arbejde hos os

Karriereveje

Studiejob, praktik og projekt

Uddannelse i MOE