Vi er altid på jagt efter nye kompetente og engagerede kollegaer. Vi har i øjeblikket følgende ledige job på vores kontorer rundt om i landet.

Geoteknikere med dybde og bredde søges

Vil du gerne bruge din geotekniske forståelse i forskelligartede bygge- og anlægsopgaver, trives du i et uformelt og engageret miljø, og har du lyst til at se dine løsninger blive til virkelighed?

København

Ansøgningsfrist
24. juni 2019

Forretningschef til Infrastruktur

Brænder du for at arbejde med forretningsudvikling, økonomistyring, kunder og projekter?

Aarhus C

Ansøgningsfrist
30. august 2019

BIM Specialist til fremtidens infrastrukturprojekt

MOE er blandt de førende i BIM, 3D projektering, parametrisk design og automatiserede beregninger. Skal du være med til at sikre, at MOE forsat er helt fremme?

København

Ansøgningsfrist
snarest muligt

El-ingeniør / -installatør med fokus på renovering

Brænder du for renovering og ombygninger? Vi har travlt og søger en 5+ års erfaren el-ingeniør / -installatør til at styrke vores afdeling i København indenfor renoverings- og ombygningsprojekter

København

Ansøgningsfrist
20. juni 2019

Erfaren og dygtig fagleder for VVS-installationer

Vil du være en del af et inspirerende arbejdsmiljø med højt til loftet og gode muligheder for personlig og faglig udvikling?

Aarhus C

Ansøgningsfrist
1. august 2019

Erfaren el-ingeniør til retail-team

Vil du være en del af vores tværfaglige retail-team indenfor projektering af el-installationer? Vi søger lige nu en erfaren el-ingeniør til vores kontor i København....

København

Ansøgningsfrist
snarest muligt

Projektleder med VVS baggrund til retail-team

Kan du samle trådene på tværfaglige retail-projekter inden for VVS, Ventilation og El? Vi søger en projektleder med en stærk sans for koordinering og stor faglig indsigt på installationsområdet....

København

Ansøgningsfrist
snarest muligt

Afløbsingeniør

Vil du være en del af et fagligt stærkt team med solide kompetencer på afløbsområdet? Vi søger lige nu yngre ingeniør med projekteringserfaring og med digital flair.

Næstved

Ansøgningsfrist
snarest muligt

Maskinspecialist til spildevandstekniske anlæg

Vil du være en del af et team på 22 fagligt stærke kolleger med solide kompetencer på spildevandsområdet? Vi søger lige nu skarp profil til maskinelle installationer på spildevandstekniske anlæg.

Næstved

Ansøgningsfrist
snarest muligt

Kort om MOE

MOE er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 900 medarbejdere fordelt på landsdækkende kontorer i Danmark og datterselskaber i Norge og Filippinerne. MOE rådgiver inden for områderne Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur.

Virksomheden er ejet af de ledende medarbejdere.

Ledige job

At arbejde hos os

Karriereveje

Studiejob, praktik og projekt

Uddannelse i MOE