Vi er altid på jagt efter nye kompetente og engagerede kollegaer. Vi har i øjeblikket følgende ledige job på vores kontorer rundt om i landet.

Afdelingsleder for Energi & Industri

Vi søger en ny afdelingsleder til vores konstruktionsafdeling i forretningsenheden Energi & Industri i Aarhus. Som afdelingsleder vil du få en central rolle i den fortsatte udvikling og eksekvering af vores spændende opgaver på energi- og industriområdet.

Aarhus C

Ansøgningsfrist
31. marts 2020

Afløbs- / anlægsingeniør med 3D erfaring

Vil du være en del af en tværfaglig afdeling ? Vi søger lige nu en afløbs-/anlægsingeniør med projekteringserfaring og digitalt flair....

København

Ansøgningsfrist
12. februar 2020

Jurist / advokat til MOE JURA

Vores juridiske rådgivning udvikler sig fortsat, og MOE JURA er derfor på udkig efter en ny kollega

København

Ansøgningsfrist
snarest muligt

DGNB konsulent med passion for bæredygtigt byggeri

Brænder du for at skabe bæredygtige og fremtidssikrede bygninger? Vi søger lige nu en DGNB konsulent med 3-10 års erfaring.

København

Ansøgningsfrist
31. januar 2020

Vejingeniør til drift og vedligeholdelse

Vi er på udkig efter en ny kollega med stærke kompetencer inden for drift og vedligehold af veje, stier, pladser og grønne områder

København

Ansøgningsfrist
31. januar 2020

Trafikplanlægger med 0-5 års erfaring

Har du lyst til at arbejde med trafikplanlægning i en af Danmarks førende rådgivende ingeniørvirksomheder? Så har vi jobbet til dig!

København

Ansøgningsfrist
17. februar 2020

Seniorprojektchef fjernvarme

Vil du med på MOEs rejse mod de 17 verdensmål?

Aalborg

Ansøgningsfrist
snarest muligt

Maskiningeniør til Energi & Industri

Søger du variation, udfordringer og ansvar? Vi søger en erfaren maskiningeniør til vores energi og industri-projekter...

København

Ansøgningsfrist
snarest muligt

Maskinspecialist til spildevandstekniske anlæg

Vil du være en del af et team på 22 fagligt stærke kolleger med solide kompetencer på spildevandsområdet? Vi søger lige nu skarp profil til maskinelle installationer på spildevandstekniske anlæg.

Næstved

Ansøgningsfrist
snarest muligt

Kort om MOE

MOE er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 900 medarbejdere fordelt på landsdækkende kontorer og datterselskaber i henholdsvis Norge og i Filippinerne. MOE er en del af Artelia Group – en multidisciplinær ingeniørkoncern med speciale inden for byggeri, infrastruktur, vand, energi og industri med 5900 ansatte og en årlig omsætning på mere end 4 mia. DKK. Internationalt har koncernen kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og Amerika.

Koncernen er 100 % ejet af de ledende medarbejdere.

Ledige job

At arbejde hos os

Karriereveje

Studiejob, praktik og projekt

Uddannelse i MOE