Vi tilbyder løbende studiejob og praktikophold til studerende, som ønsker at give karrieren et boost gennem relevant erhvervserfaring. Hos MOE har du også mulighed for at skrive speciale-og projektoppgaver, hvor du får koblet teori med praksis ved at designe konkrete løsninger til vores projekter.

MOE medarbejder

Studiejob

Vi tilbyder løbende studiejob til ingeniør – og konstruktørstuderende. Du arbejder nogle timer om ugen eller i dine ferier. Et job som studentermedhjælper er en god mulighed for at få relevant erhvervserfaring og indsigt i arbejdet i MOE.

Send en ansøgning og CV og fortæl hvorfor du gerne vil arbejde som studerende hos os. Skriv også hvilket fagområde du ønsker at arbejde indenfor.

Ansøg

Uddannelsespraktik

I MOE ansætter vi løbende praktikanter, der studerer til ingeniør, konstruktør, installatør eller arktiekt. Gennem et praktikophold kan du afprøve dine evner og teoretiske ballast og få et indtryk af, hvad det vil sige at arbejde hos MOE.

Send en ansøgning og CV og fortæl hvorfor du gerne vil i praktik hos os. Skriv også hvilket fagområde du ønsker at arbejde indenfor.

Ansøg

Projekt

Du kan skrive din hovedopgave eller speciale ved at tage udgangspunkt i et af MOEs fagområder eller projekter. For at sikre bedst muligt udbytte for dig og os, er det vigtigt, at du specifikt definerer, hvad du ønsker at skrive om.

Send et oplæg , så formidler vi det videre til den relevante person i firmaet. Du modtager svar inden for et par uger.

Ansøg

Mød os på messen

Her kan du få et personligt indtryk af, hvordan det er at arbejde hos os – og stille alle de spørgsmål, du har lyst til.
Du møder MOE, fx på DSE-messer og Ingeniørens Jobtræfsmesser.
Du kan også møde vores medarbejdere, når de holder foredrag på uddannelsesinstitutioner og skoler.

Ung i MOE

Mød nogle af vores medarbejdere der fortæller om deres første tid og hverdag i MOE

Civilingeniør, Geoteknik
Sarah F. Kristoffersen
Civilingeniør, Konstruktion
Mads Thorup
Civilingeniør, Konstruktion
Amalie Kjær Rask
Årets unge fri rådgiver 2019
Peder Schiønning

Ledige job

At arbejde hos os

Karriereveje

Studiejob, praktik og projekt

Uddannelse i MOE