Lars Lindgaard Ingeniør Rådgivning bliver en del af MOE koncernen med over 700 medarbejdere i Danmark og Norge. Lars Lindgaard Ingeniør Rådgivning styrker MOE inden for industribyggeri, energiplanlægning og bygherrerådgivning. Muligheden for udvikling og vækst i begge virksomheder er baggrunden for at de to firmaer går sammen.

Lars Lindgaard Ingeniør Rådgivning og MOE har indgået aftale om, at Lars Lindgaard og virksomhedens 6 medarbejdere bliver en del af MOE koncernen. Lars Lindgaard Ingeniør Rådgivning er specialister inden for energiplanlægning og bygherrerådgivning og har et stærkt netværk til kunder inden for industrisektoren.

Bedre muligheder for kunderne
Med MOE koncernen, der har landsdækkende kontorer, kan kunderne få både specialist- og full service rådgivning. De to firmaer komplementerer hinanden, og målet er at kunne tilbyde kunderne flere kompetencer og endnu bedre service.

Opkøb en del af strategien
Med købet af Lars Lindgaard udvider MOE sin pallette af kompetencer inden for industrirådgivning, og styrker rådgivningsbenet i den jyske del af virksomheden.

Kontakt os,
hvis du vil vide mere

Opbygning af flere rådgivningsydelser er en del af vores strategi. Rådgivningsydelser er i vækst og inden for industriområdet er Lars Lindgaard det helt rigtige match for os. Den lokale tilstedeværelse er af stor betydning for udviklingen af MOE. Vi er geografisk organiseret og det lokale kendskab og nærheden til kunderne, er af stor betydning for, at vi kan udvikle forretningen og tiltrække dygtige medarbejdere. Vi ser frem til at vækste yderligere i Jylland sammen med Lars Lindgaard, og til at byde medarbejderne velkommen i MOE familien,

 udtaler adm. dir. i MOE, Christian Listov-Saabye.

Samles i Aarhus
Lars Lindgaards base i Hinnerup skiftes i løbet af 2018 ud med adresse i Aarhus, nærmere betegnet i pakhusene på Aarhus Ø, hvor MOEs Aarhus kontor med 90 medarbejdere har til huse.

”Sammen med Lars Lindgaard har vi et et stærkt afsæt for at opnå flere, store og komplekse projekter, særligt inden for industrien i hele Danmark. Samtidig kan vi fremover tilbyde kunderne et bredere ekspertisefelt inden for industriområdet, og skabe de bedste udviklingsmuligheder for vores medarbejdere – og dermed en mere attraktiv arbejdsplads,” udtaler en tilfreds divisionschef for MOE Aarhus, Lars Hulsbæk.

Stærk firmakultur
MOE har en solid platform med 6 kontorer i Danmark og et datterselskab i Norge. Forretningsområderne er Byggeri, Infrastruktur og Energi & Industri.

”Den fortsatte udvikling af Lars Lindgaard Ingeniør Rådgivning er nu sikret, og vi ser frem til at blive en integreret del af MOE, som vi kender som en yderst professionel virksomhed med høj faglighed og en stærk firmakultur”, udtaler Lars Lindgaard.

Kontaktinformation

For yderligere information kontakt venligst:
Christian Listov-Saabye
CEO
T: 2540 0107
E: cls@moe.dk

Fakta om MOE

MOE A/S er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 700 medarbejdere i København, Næstved, Vordingborg, Aalborg, Aarhus, Fredericia og Norge.
MOE rådgiver inden for områderne Byggeri, Energi & Industri, Infrastruktur.

Virksomheden er ejet af de ledende medarbejdere.