MOE kommer ud af 2017 med et godt resultat præget af vækst. Omsætningen stiger 11 % til 559.676.000 kr. Resultatet efter skat bliver 17,3 mio. kr. med et EBIT på 5,5 %.

Resultatet vurderes som tilfredsstillende, og i MOE er man overbevist om, at fundamentet for next step er rigtigt godt:

“Vi går styrket ind i 2018 med en ordrebog, der er større end samme tid sidste år, så vi ser positivt på fremtiden”, udtaler Christian Listov-Saabye.

Opkøb
MOE har i 2017 styrket sine kompetencer med opkøb af rådgiveren Nielsen & Risager, og deres 30 medarbejdere. Med base i Næstved og en række specialkompetencer inden for særligt infrastruk-turområdet, har MOE også styrket sin regionale tilstedeværelse på Sjælland.

I begyndelsen af 2018 meddelte MOE, at Lars Lindgaard Ingeniør Rådgivning var blevet en del af koncernen. Lars Lindgaard Ingeniørrådgivning er specialister inden for energiplanlægning og byg-herrerådgivning og har et stærkt netværk til kunder inden for industrisektoren.

I København udbygges hovedkontoret i Gladsaxe i løbet af 2018 for at skabe plads til 250 nye medarbejdere over de næste år.

Kontakt os,
hvis du vil vide mere

Vi følger vores vækstplan, det kræver investeringer i opkøb, systemer og strategiske ansættelser. Vores selskab på Filippinerne sikrer konkurrencekraft i Danmark, ressourcesikkerhed og er samtidig med til at realisere vores strategi om internationale opgaver med MOE know how.

CEO i MOE, Christian Listov-Saabye

Datterselskaber
MOE har i 2017 opkøbt deres tidligere samarbejdspartner i Filippinerne, der har mere end 100 medarbejdere. MOE har brugt 2017 på at integrere det filippinske selskab i MOE koncernen, og det arbejde fortsætter i 2018, hvor man forventer at investeringerne i det filippinske datterselskab vil bidrage direkte til et forbedret resultat.

“Vi følger vores vækstplan, det kræver investeringer i opkøb, systemer og strategiske ansættelser. Vores selskab på Filippinerne sikrer konkurrencekraft i Danmark, ressourcesikkerhed og er samtidig med til at realisere vores strategi om internationale opgaver med MOE know how. “, udtaler CEO i MOE, Christian Listov-Saabye.

MOE har de senere år styrket sin position i Norge. For at fortsætte vækstsporet er der investeret i etablering af endnu et kontor i Oslo området. Kontoret er åbnet i Folloregionen, som er en af Nor-ges kraftigste vækstzoner. “Vi er på vej, vi er vækstet, og vi er blevet mere internationale”, afslutter en glad Christian Listov-Saabye.

Kontaktinformation

For yderligere information kontakt venligst:
Christian Listov-Saabye
CEO
T: 2540 0107
E: cls@moe.dk

Fakta om MOE

MOE A/S er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 700 medarbejdere i København, Næstved, Vordingborg, Aalborg, Aarhus, Fredericia og Norge.
MOE rådgiver inden for områderne Byggeri, Energi & Industri, Infrastruktur.

Virksomheden er ejet af de ledende medarbejdere.