Medarbejdernes engagement i samspil med MOE projektmodel bærer nu frugt for virksomheden, der kommer ud af 2018 med det bedste resultat nogensinde og vækst på både top- og bundlinje.

Omsætningen steg i 2018 til 689 mio. kr., hvilket er en stigning på 17 % i forhold til 2017. Resultatet efter skat udgør 29,4 mio. kr. mod kr.17,3 mio. kr. i 2017 – en vækst på hele 70 %. Overskudsgraden er på 6,3 %.

Virksomheden har nu mere end 900 medarbejdere, og er blandt Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder.

”Det er et meget flot resultat, som alle i MOE kan være rigtig stolte af. Resultatet viser medarbejdernes engagement og styrken i vores projektmodel. Vi er samtidigt i et godt marked, og har derfor et stærkt fundament for fortsat vækst”, udtaler administrerende direktør Christian Listov-Saabye.

Udvikling
Fokus på udvikling af de tre forretningsområder Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur, specielt med sigte på rådgivningsydelser inden for bæredygtighed, har givet god respons i markedet.

Kontakt os,
hvis du vil vide mere

” Vores tydelige bidrag til udvikling af det bæredygtige byggeri har resulteret i spændende nye opgaver som UN17 Village. Vi har en rigtig god platform inden for infrastruktur, hvor vi er stærke inden for blandt andet trafikmodeller og lufthavnskompetencer. Samtidig er opbygning af flere ydelser inden for industri under udvikling”.
Christian Listov-Saabye
Christian Listov-Saabyeadministrerende direktør i MOE

Digitalisering
Virksomheden har stærkt fokus på fortsat udvikling og innovation af de digitale værktøjer til brug i projektgennemførelsen. Gennem BIM modeller og IKT aftaler effektiviseres samarbejde og koordinering mellem fag for at opnå bedre projekter og reducere omkostningerne. BIM modellerne bidrager i høj grad til at øge bygbarheden i komplekse byggerier. Der satses på udvikling af automatiseringsprocesser, hvor programmer og systemer i højere grad udfører dele af beregningsarbejdet, for at gøre projekterne mere cost effektive. Der arbejdes med virtuel brugerinddragelse og fælles digitale kommunikationsplatforme, hvilket giver et bedre beslutningsgrundlag i de tidlige faser.

Specialisering
Der udvikles nye forretningsområder, og der arbejdes med udvidelse af virksomhedens geografiske tilstedeværelse mens vækst og udbygning af de lokale kontorer fortsættes.

MOE har et strategisk mål om at udvikle flere ydelser inden for rådgivning med fokus på kundernes behov.

”Vi ser et større marked, særligt inden for specialiseret bygherrerådgivning, i de kommende år. Vi tilbyder nu også ydelserne juridisk rådgivning, cost management og facilities management som en del af rådgivningspaletten”, udtaler Christian Listov-Saabye.

Datterselskaberne
Virksomheden fortsætter med at udvikle og investere i datterselskaberne i henholdsvis Norge og i Filippinerne.

” Vi har fokus på fortsæt udvikling i Norge, og på at opnå store opgaver i samarbejde med Danmark og vores outsourcing enhed i Filippinere. Vi fortsætter vores strategi om at blive en nordisk koncern, og vi er på jagt efter nye opkøb i Norge og på sigt i Sverige”, siger Christian Listov-Saabye.

 Branchens bedste medarbejdere
”Vi vil gerne tiltrække de dygtigste medarbejdere i branchen, og vi gør rigtig meget for at være en arbejdsplads med fokus på en bæredygtig tankegang i en uformel og positiv arbejdskultur, og mange tilbud som studietur, fester, sports- og kulturarrangementer”, slutter Christian Listov-Saabye.