MOE er ingeniør og projektudvikler på nordens første Radisson Red. Et Internationalt hotelbrand, hvor design, kultur og fleksibilitet er i højsædet

I 2019 får Radisson RED nordisk premiere, når det internationale livsstilshotel-brand åbner i Aarhus. Hotellet får udsigt til Aarhus-ikoner som Musikhuset og Aros Kunstmuseum og kommer til at tælle 78 store designværelser, moderne møde- og event-faciliteter samt fitnesscenter, bar og restaurant.

Radisson RED er ”hipster-fætteren” til de mere kendte Radisson-brands, som Radisson Blu og Park Inn. Hotelfilosofien er inspireret af kunst, musik og mode og har stort fokus på sociale værdier og bæredygtighed. Idéen er at skabe størst mulig fleksibilitet og frihed for hotelgæsterne, der eksempelvis har adgang til hotellets fitnesscenter, bar og restaurant hele døgnet. Via app kan Radisson RED’s gæster til- og fravælge faciliteter og services, så de matcher gæstens behov. App’en kan også bruges til at tjekke ind og ud ad hotellet – og til at åbne og låse værelset.

Derfor Aarhus
De seneste år har Aarhus braget op ad den internationale rangstige og har for alvor positioneret sig som must-see-destination på det globale kongres-, gastro- og feriemarked. Siden 2011 har byen set en vækst i antallet af gæstenætter på 86 procent, og vækstbølgen nåede sit foreløbige højdepunkt, da Aarhus sidste år var europæisk kulturhovedstad. Den rivende udvikling og internationale succes har fået Radisson Hotel Group til at pege på Aarhus som venue for det første nordiske Radisson RED.

Kontakt os,
hvis du vil vide mere