MOE er en af Danmarks førende rådgivere inden for Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur. Vi leverer kompetent og engageret rådgivning til både offentlige og private kunder.

Vi er en multidisciplinær ingeniørvirksomhed med 900 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og datterselskaber i Norge og Filippinerne.

Full-service rådgivning

Vi tilbyder full-service rådgivning inden for de klassiske ingeniørdiscipliner i kombination med ekspertise på flere specialistområder. Vores kompetencer bygger på solid erfaring og et højt fagligt niveau. Sammen med vores kunder udvikler vi fremtidssikrede og værdiskabende løsninger. Vi arbejder tværfagligt og helhedsorienteret, og vi lægger vægt på samarbejde og udvikling.

IKT, BIM og digitale værktøjer effektiviserer samarbejdsprocesserne og giver et bedre beslutningsgrundlag i de tidlige faser. Vi arbejder med virtuel brugerinddragelse og samarbejder med leverandører og entreprenører om ready to build-modeller.

Vores løsninger skaber langsigtet værdi, der bidrager til et mere bæredygtigt samfund, og medvirker til at løse fremtidens udfordringer.

Branchens bedste medarbejdere

MOE har branchens bedste medarbejdere og en ambition om at være den bedste arbejdsplads.

Vi har valgt en åben og involverende kultur, hvor medarbejderne har en høj grad af indflydelse på tilrettelæggelsen af eget arbejde. Vores flade organisation giver korte beslutningsveje og handlekraftige ledere, der er i stand til at beslutte hurtigt og planlægge arbejdet effektivt.

I MOE tror vi på, at den bedste og mest kompetente rådgivning forudsætter engagerede medarbejdere, positiv virksomhedskultur og attraktive medarbejderforhold.

Vi har et stærkt, fagligt miljø med klare, faglige karriereveje. Den faglige udvikling af medarbejderne er essentiel for vores virke. Derfor samarbejder vi også tæt med ingeniøruddannelserne og har flere forskningssamarbejder med universiteterne.

 

Ledelsen i MOE

Fakta og nøgletal

Organisation

Ejerskab

Samfundsansvar

Historie

Fællesskab