Historie 2019-01-31T12:55:20+00:00

MOE har sine rødder helt tilbage i 1930 og har siden hen udviklet sig til en af landets førende rådgivende ingeniørvirksomheder.

MOEs historie

Et kraftværk udvides, og et firma bliver til

I 1930 fik civilingeniør A.J. Moe til opgave at projektere en udvidelse af H.C. Ørstedsværket. Han stiftede derfor en ingeniørvirksomhed, som siden blev Danmarks førende inden for kraftværker.

MOEs historie

Fusionen

I 1994 fusionerede de to ingeniørfirmaer A.J. Moe og O.H. Brødsgaard og blev til virksomheden Moe & Brødsgaard. Ekspertise inden for bygge- og anlægsopgaver i lufthavne blev nu også en del af den fælles kompetenceprofil.

MOEs historie

Fra virksomhed til koncern

I 1999 blev Den Sorte Diamant indviet og hermed begyndte en epoke med MOE som ingeniørråd-giver på et bredt spektrum af ny banebrydende dansk arkitektur. En udvikling der senere hen kom til at omfatte projekter som Den Blå Planet, Ørestadstrilogien, Amager Bakke og AARhus.

Fra årtusindskiftet begyndte man samtidig at udvide rådgivningspaletten markant med mange nye kompetencer. Dette gjorde man ved en længere serie af opkøb, der også gjorde MOE landsdækkende.

MOEs historie

Nyt navn

I 2013 skiftede Moe og Brødsgaard navn til MOE. Hovedkontoret flyttede samme år til Gladsaxe i et nyt og bæredygtigt domicil ved Buddinge Station.

Ledelsen

Fællesskab

Organisation

Ejerskab

Samfundsansvar

Vores historie

Fakta og nøgletal