Som totalrådgiver har MOE vundet konkurrencen om Vordingborg Rådhus sammen med PLH Arkitekter og ETN Arkitekter.

Kommunalbestyrelsen i Vordingborg Kommune har netop vedtaget, at MOE, PLH Arkitekter og ETN Arkitekter skal stå i spidsen for tilblivelsen af byens nye rådhus.

Det nye byggeri, der også kaldes Borgernes Hus, bliver på fire etager og får bl.a. hovedindgang fra Valdemarstorvet, udsigt  til Gåsetårnet, mødelokaler, solceller på taget, en multifunktionel sal, demokratiplads og 220 vinduesvendte arbejdspladser. Derudover skal huset bygges sammen med det tilstødende Jobcenter og Borgerservice, så de forskellige elementer fremstår som en helhed.

MOE er totalrådgiver på teamet, og med kontor i Vordingborg er vi ekstra glade for at få lov at sætte vores præg på et vigtigt samlingspunkt.

Borgmester i Vordingborg Mikael Smed ser også frem til nye rammer:

”Vi har lagt vægt på arkitektur, økonomi, bæredygtighed og sammenhæng til omgivelserne i bedømmelsen. Og så skal mavefornemmelsen selvfølgelig være rigtig. Med vinderforslaget har vi fået et solidt og realistisk udgangspunkt, og jeg er sikker på, at det bliver et dejligt hus for borgere og medarbejdere,”

Ifølge planen skal der tages første spadestik til byggeriet i sensommeren 2021, og forventningen er, at det nye hus er klar til indflytning ved årsskiftet 2022-2023.

Kontakt os,
hvis du vil vide mere